Duik in ons ruim aanbod doopsuiker

Komt uw baby er bijna aan? Wacht niet te lang met het bestellen van doopsuiker in Puurs. Bij Bellies vindt u een heel uitgebreide keuze aan suikerbonen en unieke, bijhorende verpakkingen.

 

Let wel, onze winkel is nog in opgroei. Wij hebben reeds een mooi groot gamma, en wij blijven verder groeien waardoor ons assortiment steeds zal uitbreiden. Om ons breder aanbod al aan u te kunnen tonen, zullen wij de foto's hiervan op de website plaatsen. Wat u op de website ziet, zal dus misschien nog niet in de showroom staan maar kan wel worden aangekocht bij ons!

Een divers aanbod van gerenomeeerde merken

Bij Bellies werken ze met verschillende merken van bekende leveranciers.

  • Buromac: Leverancier voor lange doosjes, kubusdoosjes, en andere... Zij hebben een breed aantal ontwerpen en kleuren waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn.
  • Bacoma: Franse leverancier waar u iets speciaals tegenkomt.
  • Marco: Een brede keuze aan mooie kwaliteitsproducten in glas, plexi, papier, pluche enz..
  • Elaut Products: Hier vindt u ook specialere stukken waarmee u de doopsuiker origineler maakt (zoals lederen geldbeugels, zepen, enz..)
  • Vis Ta Vie Bébé: Exclusieve doopsuiker waarbij alles in stof is en te borduren is met de naam van het kindje.
  • Apiligne: Jenevers in alle kleuren, badproducten en snoepen.
  • De Bock: Leverancier van chocolade (doopsuiker, lentilles, chocoloops enz..)

Geboortekaartjes

Voor de geboortekaartjes werken we samen drukkerij Graffiti in Bornem. U hebt de keuze. Ofwel gaat u eerst naar de drukker om het geboortekaartje te kiezen, en daarop uw doopsuiker af te stemmen. Of u komt eerst bij Bellies in Puurs uw favoriete doopsuiker kiezen, en laat daarna bij Graffiti of een andere drukker een kaartje op maat maken. Bellies heeft zelf ook geboortekaartjes-boeken waaruit u kan kiezen. Kortom, u kan alles mixen tot we samen de perfecte ‘match’ vinden. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan vragen we enkel een voorschot.

Mooie stukken om doopsuiker te presenteren

U kan uw doopsuiker bij ons in Puurs komen ophalen één maand voor de verwachtte bevallingsdatum. Zo hebt u die vooraf al thuis staan en hebt u bij de bevalling geen kopzorgen meer over de suikerbonen. U kan bij ons een presentatiestuk huren. Dat mag u gebruiken tot één maand na de bevalling. Wil u het langer huren? Dat kan ook. We vragen dan een kleine meerprijs van 10 euro per week. De waarborg van het presentatiestuk (50 euro) krijgt u terugbetaald als u het inlevert. Wij bieden u bovendien de optie om het presentatiestuk te kopen en te personaliseren met de naam van uw baby.

Afgewerkte stukken

Contact opnemen

U kan bij Bellies in Puurs ook terecht voor geschenkartikelen, snoep en chocolade. Of misschien wil u wel een stapje verder gaan en een mooie buikschildering laten ontwerpen. Wij zijn thuis in alles wat te maken heeft met geboorte en doopsuiker. Maak een afspraak en laat u door ons informeren en adviseren!